SEIKO 5 SPORTS 38MM

OM KOLLEKSJONEN

Seiko 5 Sports 38mm er en serie med stilige og funksjonelle klokker med et japansk automatisk urverk med en dag- og datovisning. Disse modellene har en redusert størrelse på 38mm og er laget i rustfritt stål. De er vanntette opp til 100 meter og har en roterende bezel for å måle tiden. Seiko 5 Sports 38mm-klokkene har et sporty utseende og er tilgjengelige med ulike urskivedesign.

MODELLENE

Seiko 5 Sports er en ikonisk klokkolleksjon som har fanget oppmerksomheten til klokkeentusiaster over hele verden. Denne kolleksjonen, som har eksistert i over 50 år, er kjent for sin pålitelighet, funksjonalitet og overkommelige priser.

Historien til Seiko 5 Sports går tilbake til 1963, da Seiko først introduserte sin originale Seiko 5-kolleksjon. Denne serien av klokker ble spesielt utviklet for å møte de ulike behovene til unge mennesker, med fokus på fem viktige egenskaper: et automatiske urverk, dag/dato-visning, vannmotstand, en solid konstruksjon og en rimelig pris.

Seiko 5 Sports bygger videre på arven til den opprinnelige Seiko 5-kolleksjonen, men med et ekstra fokus på sports- og eventyrelskere. Disse klokkene er designet for å tåle tøffe forhold og gi pålitelighet under ekstreme situasjoner. Med funksjoner som robuste urkasser, vanntetthet og slitesterke remmer eller lenker, er Seiko 5 Sports-klokkene klare for eventyr.

I tillegg til deres funksjonalitet og holdbarhet, er Seiko 5 Sports-klokkene også kjent for sitt stilige design. Kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av forskjellige modeller, fra mer klassiske og elegante stiler til mer dristige og fargerike uttrykk. Uansett hvilken stil du foretrekker, finner du en Seiko 5 Sports-klokke som passer din personlighet og smak.