Tre generasjoner 

Urmaker F.Lohne er en familiebedrift fra Bergen og består av tre generasjoner med lidenskap for klokker og smykkedesign. 

Historien vår starter med Frithjof Lohne, født i 1929. Han begynte i lære hos urmaker Gundersen i Strandgaten, og tok mesterpapirer i 1955. I 1958 startet han egen urmakerforretning på Engen i Bergen sentrum. Her bygget han opp en solid bedrift som la grunnlag for ekspansjon.

Hans folkelige lynne og humor kombinert med faglig dyktighet, gjorde at han vant innpass og tillit hos kundene. Vi føler oss privilegerte da vi i dag, etter over 60 år, får lov til å hjelpe våre kunder med å uttrykke seg gjennom stilfulle klokker og vakre smykker som gleder og begeistrer. 

F.Lohne er en personlig og tradisjonsrik ur- og gullkjede som tilbyr produkter av høy kvalitet til livets små og store anledninger.  

I 1984 fikk Frithjofs sønner, Tor og Stein, ansvar for bedriften. Det var med stor glede Frithjof konstaterte at den yngre generasjonen ville føre bedriften videre etter samme seriøse profil han hadde bygget opp. Med iver og oppsøkende virksomhet ble F.Lohne utvidet. I dag driver Tor og Stein tre velkjente og etablerte forretninger på Vestkanten, Fyllingsdalen og Sartor storsenter i Bergen. Det er særlig tre ord som beskriver driften gjennom disse årene: Fagkompetanse, service og lidenskap.  

På vårt eget verksted finnes ørsmå deler til alle verdens klokker. 

Med vante bevegelser repareres ur i alle mulige fasonger, både mekaniske og elektroniske.

Våre dyktige fagfolk har også lang erfaring med reparasjon av smykker. 

Et nytt kapittel 

Remi og Isabel, barnebarn av Frithjof har lang erfaring i ur- og gullbransjen. De har nå startet et nytt kapittel for familiebedriften ved å forenkle hverdagen for kundene. 

Velkommen til F.Lohne på nett! 

Dere kan også benytte dere av klikk og hent. 

Vi er stolt forhandler av en rekke kvalitetsmerker, se vårt sortiment.