HEAD WATCHES – ET LEGENDARISK SPORTSMERKE

Det dynamiske sportsmerket HEAD er representert i et bredt spekter av idrettsgrener og har oppnådd en ledende markedsposisjon ved å være utstyrsleverandør for mange av dagens toppidrettsutøvere. HEAD har vært en global leverandør av sportsklær og premiumutstyr siden 1950.
 
Med relanseringen av sin egen klokkekolleksjon har merket tatt et nytt steg innen sportsutstyr. Med en rekke materialer, farger og funksjoner skapes klokkemodeller til ære for store seire og utrolige rekorder i sportsbransjen. For høy ytelse krever det aller beste utstyret i et sporty, presist og moderne design.

KOLLEKSJONER

LOS ANGELES

Your personal coach brings out the best in you.

Med LOS ANGELES smartklokke vil du alltid ha din personlige trener med deg uansett hvor du går og samtidig føle deg bra. Smartklokken hjelper deg å ta enda bedre vare på helsen din. Den hjelper deg å holde deg informert og motiverer deg til sunnere vaner. Den kan overvåke pulsen din, hjelpe deg med å få en sunn natts søvn og få mest mulig ut av deg når du trener. Og når du er på farten, vil du alltid ha de viktigste nyhetene og varslene med deg på den høyoppløselige skjermen. Smartklokken kommer i en trio av farger, med sportsbeskyttelsesdeksler på toppen, slik at du kan bytte mellom et casual og sporty utseende og tilpasse klokken til å matche aktiviteten din som du vil.

Se alle modeller

MOSCOW

The all-rounder among smartwatches.

MOSCOW-smartklokken tilbyr deg mer enn du forventer! For når det kommer til optimale og omfattende funksjoner, er MOSCOW din allrounder som blir din følgesvenn i enhver situasjon. Sjekk meldingene og anropene dine og samtidig helsen din ved å overvåke søvnen, måle EKG, blodtrykk eller hjertefrekvens. Og gjennom den eksklusive sportsmodusen kan du til og med velge mellom forskjellige idretter som ikke bare vil motivere deg, men hjelpe deg å lære mer om deg selv for å optimalisere treningsøktene dine dag etter dag. Oppdag klokken i fire forskjellige fargealternativer og bestem ditt eget utseende – enten det er som klassisk klokkeutseende med urkasse i rustfritt stål og lærreim eller som sort urkasse med sporty silikonreim.

Se alle modeller

SEOUL

Fitness and health in real time. Simple and everywhere.

Det har aldri vært enklere å overvåke og kontinuerlig forbedre din helse og velvære. Med mange nyttige funksjoner hjelper SEOUL deg med å holde oversikt over din helse og atletiske fremgang. Den fotoelektriske sensoren måler kroppstemperaturen din, viser deg pulsen i sanntid og sjekker blodtrykket. Sammen med de ulike multisportmodusene kan du raskt sjekke treningsstatus og helse og kontinuerlig forbedre den. Med den høye batteristrømmen kan du bruke SEOUL opptil en uke av gangen – og uten å lade opp. Velg mellom forskjellige armbåndsfarger og kom i gang med en gang.

Se alle modeller
Se alle modeller